Norsk nettbutikk med U-POL Raptor- produkter

Hos oss i Lakksalg.no finner du et godt dekkende utvalg av U-POL Raptor-produkter som egner seg for deg som ønsker å ivareta dine kjøretøy best mulig. U-POL er anerkjent for sin kvalitet, og er verdensledende innen bilreparasjonsprodukter som spesialiserer seg i fyllstoffer, belegg, aerosoler, lim og malingsrelaterte produkter.

I vår nettbutikk vil du også finne verktøy som rullekit og pistoler. Perfekt for deg som ønsker kvalitet i alle ledd.

Bedriften har siden sin oppstart for over 70 år siden opparbeidet seg en posisjon som produsent av høykvalitetsprodukter som profesjonelle teknikere krever. Kontinuerlig forskning og innovasjon sørger for en Raptor opplevelse i verdensklasse.

Kvalitet uten tilfeldigheter
U-POL har et omfattende utvalg av fyllstoffer og belegg, og har en unik posisjon til å levere løsninger som er utviklet, testet og godkjent for det moderne verkstedet. Du vil derfor kunne benytte deg av tilsvarende produkter som proffmarkedet tar i bruk.

Før du tar i bruk vår nettbutikk
Vi ønsker å kvalitetssikre alle bestillinger. Derfor ønsker vi at du oppretter brukernavn og passord før du kjøper produktene. Dette vil gjøre prosessen ryddig, men også effektiv ved bruk av nettbutikken på senere tidspunkt.

Det er mange tekniske detaljer i produktene og dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon vedrørende U POL Raptor er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via E-post. På den måten unngår vi eventuelle misforståelser etc.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av Raptors enorme kvalitet!