Nettbutikk med lakk til bil

I dag trenger du ikke å benytte deg av dyre bilverksteder for å reparere riper og lakkskader. I vår nettbutikk finner du produktene proffmarkedet tar i bruk. Med de rette produktene er du langt på vei til å fjerne ripene på bilen.

Øvelse gjør kanskje mester, men du trenger ikke mye øvelse før du er i stand til å skape skinnende og glatte resultater.

I vårt produktsortiment finner du mange forskjellige varianter av lakk til bil. Dette fordi det finnes ulike behov for å lege skadene best mulig. Velg mellom klarlakkspray på boks til literspann med lakk.

For matte overflater og plastdeler
For deg som trenger å reparere matte flater og plastdeler på bilen anbefaler vi klarlakk i kombinasjon med herder. Enkel å påføre, gir glatt overflate og gir høy ripemotstand.

Nettbutikk med mer enn bare lakk til bil
I vår nettbutikk finner du alt du måtte behøve av lakk til bil, men for oss er det viktig å kunne tilby nødvendige produkter du kan ha behov for når du tar lakken i bruk. I vårt sortiment finner du et rikelig utvalg av viktig verneutstyr, lim/fug og forbruksmateriell eksempelvis som rørepinne og støvnål.

Utover dette finner du verktøy som; lakksprøyter, båndslipere, vakuumløftere og felgholdere. Vi blir overrasket dersom du ikke finner det verktøyet og utstyret du trenger for å ta forbedre lakken på bilen din.

Det kreves enkel informasjon om deg som kunde ved innlogging og du vil få et brukernavn og passord som tilhører deg. Dette må du ta vare på da du trenger det ved en eventuelt senere bestilling.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende klarlakk. Vi foretrekker henvendelser via E-post for å redusere mulighetene for misforståelser.