Klarlakk for deg som har fått lakkskader eller riper

De fleste bileiere opplever å få lakkskade eller riper i lakken på bilen. Det finnes mange årsaker til skader på lakken, men det finnes en løsning i form av klarlakk. I dag har alle muligheten for å ta i bruk klarlakk på egen hånd.

Hos oss i Lakksalg.no finner du et rikelig utvalg av klarlakk fra anerkjente produsenter som legger stor vekt på kvalitet og effektivitet i sine produkter. I vår nettbutikk vil du finne et produkt som vil være til hjelp for deg og din bil.

I vårt sortiment finner du
• Høyglanset klarlakkspray
• Tynnerspray
• Klarlakk akselerator
• Klarlakk herder

Du finner våre produkter i form av enkle spraybokser til 5 liters spann. Vi blir overrasket dersom du ikke finner produktet du leter etter.

Klarlakkpakke med alt du trenger
I vår nettbutikk finner du Klarlakkpakken som inneholder 5 liter med klarlakk, herder og lakksprøyte. Anbefales for deg som har dype lakkskader og lite utstyr fra tidligere.

Nettbutikk med innlogging for kvalitetens skyld
Det kreves enkel informasjon om deg som kunde ved innlogging og du vil få et brukernavn og passord som tilhører deg. Dette må du ta vare på da du trenger det ved en eventuelt senere bestilling.

Det er ingen tilfeldighet at vi har fornøyde kunder i hele Norge når våre klarlakkprodukter er av høy kvalitet og til stor hjelp for deg som har fått lakkskader eller riper i lakken.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende klarlakk. Vi foretrekker henvendelser via E-post for å redusere mulighetene for misforståelser.