Kjøpsvilkår

Betaling

Alle våre kunder må legge inn noen opplysninger om seg selv før bestilling. Det kreves også en gyldig e-post adresse. Dette for at du skal få et brukernavn og passord tilsendt slik at du enkelt kan logge deg inn ved en senere anledning. Alle opplysninger du må oppgi vil være konfidensielle.

Privat kunder må betale med Visa kort i nettbutikk eller avtalt forhåndsbetaling.  Eventuell forhåndsbetaling kan avtales via e-post: post@lakksalg.no
Får du opp valget mellom å betale med Visa eller faktura i nettbutikk MÅ du velge Visa for å få kjøpe varene. Faktura gjelder dessverre bare for våre bedriftskunder.

Bedriftskunder kan velge å betale enten med Visa eller faktura i nettbutikken. Forhåndsbetaling er også mulig og må da avtales på e-post: post@lakksalg.no

For kunder som velger å betale mot faktura, kan vi velge å foreta en standard kredittvurdering. Vi har dessverre ikke mulighet til å kredittvurdere privat personer ,så derfor kan vi kun akseptere betaling med kort eller forhåndsbetaling for privatpersoner.
Du vil ikke få fakturagebyr på kjøpesum ved betaling med faktura.
Vi har 10 dager forfall på våre fakturaer fra forsendelses dato.

Levering/fraktpris

Vi bruker posten til våre vareleveranser. Normalt vil du motta pakken etter 2-5 virkedager. Forsinkelser du kan oppleve i forbindelse med frakt og levering tar vi ikke ansvar for.

Vi vil til enhver tid ha vårt lager oppdatert med de varer som tilbys, men skulle en vare være utsolgt må noe mer tid påberegnes. Dette vil da variere fra et par dager, til ca 3 uker ekstra på leveringstiden. Avhengig av hvilke varer vi er utsolgt for.

Under ferieavvikling kan det oppstå noe lengre leveringstid.


Vår fraktpris beregnes utifra tabellen under.  Prisen kommer som et tillegg på kjøpesum ved betaling.

0-10kg: kr: 160,-

10-25kg: kr: 270,-

25-35kg: kr: 380,-

Brudd på salgsbetingelser

Avtale om et salg anses som brutt dersom kjøper velger å ikke holde seg til de salgsbetingelsene som det ble avtalt ved inngåelse av ordren.

Dette bruddet fritar også oss til å ikke nødvendigvis følge standard salgsbetingelser.

Utgifter som påløper oss på grunn av brudd på salgsbetingelsene skal betales av kunde.

Merknader

Det besvares ingen spørsmål angående leveringstid, produkter eller merknader som blir vedlagt i bestilling. Alle spørsmål sendes til post@lakksalg.no

Priser kan endres uten forvarsel pga endret moms, leverandør, innkjøpspriser med mer.

Etter bestilling vil du bli tilsendt en ordrebekreftelse, den er du selv forpliktet til og gå igjennom og sjekke at er korrekt.
Selger begrenser sitt økonomiske ansvar til verdien av de leverte produktene. Selgeren påtar seg således intet ansvar for produksjonstap, skade på person eller gods, eller tap av forventet fortjeneste.

Reklamasjoner

Reklamasjonsrett på varer handlet hos oss dekkes av kjøpsloven.

Eventuelle erstatningskrav ved mottak av defekt eller feil vare må rettes til lakksalg.no senest 2 dager etter mottagelse av varen.

Hvis reklamasjon på leveransen eller varen ikke er lakksalg.no i hende innen 10 dager etter mottak, kan rett til reklamasjon bortfalle helt eller delvis.

Dersom lakksalg.no er ansvarlig for feil eller mangler på en levert vare vil vi så fort som mulig rette opp i feilen eller tilbakebetale kjøpesummen.

Returrett/angrefrist

Vi gir 14 dagers full returrett.
Du må kontakte oss innen fristen på 14 dager etter at varen er mottatt.
Returretten gjelder ikke dersom:

  • Varen er synlig brukt.
  • Embalasje er skadet/mangler. 
  • Lakkspann og kanner har vært åpnet.

Når du benytter returretten så må du som kunde bekoste og arrangere returfrakt.  
Unnlatelse av å ikke ta imot/ hente varen anses ikke som tilstrekkelig melding til selger om at du angrer kjøpet.

Benytt angrerettskjema som var medsendt 
Din retur/reklamasjonssak vil bli behandlet så fort som mulig fra oss.

Kontakt oss på e-post: post@lakksalg.no for avtale om retur.